logo
Entertainment

Touzani neemt voetbalfans met beperking mee naar Feyenoord en Arsenal

  1. Newschevron right
  2. Touzani neemt voetbalfans met beperking mee naar Feyenoord en Arsenal

Touzani heeft een aantal voetbalfans met een beperking de dag van hun leven gegeven, door hen mee te nemen naar een paar mooie voetbalwedstrijden. Hij bezocht met een aantal fans een Arsenal-wedstrijd en nam Fatih a.k.a. De Stille Rapper mee naar Feyenoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van Persie

Ook al is Fatih een Ajax-fan, hij had het wel naar zijn zin in de Kuip. Wie wil er nu niet op uitnodiging van Robin van Persie als vip de wedstrijd van Feyenoord tegen AZ checken en ook nog eens de spelers ontmoeten? En toen Van Persie ook nog eens het teken van Fatih deed na het scoren van een doelpunt, was de dag al helemaal compleet. "Echt lijp", waren de woorden van Fatih.

Arsenal

Na deze dag stapte Touzani meteen het vliegtuig in naar Londen. Daar had hij afgesproken met een aantal begeleiders van een zorginstelling van gehandicapten of 'supersterren' zoals Touzani hen noemt. Samen met de begeleiders en de supersterren ging hij naar de wedstrijd van Arsenal. Ook had Touzani bijzondere videoboodschappen van onder andere Frenkie de Jong meegenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie