Naar homepage
Sport

Touzani verrast toptalent Calvin Stengs met Willem van Hanegem en Rarko

  1. Newschevron right
  2. Touzani verrast toptalent Calvin Stengs met Willem van Hanegem en Rarko

Touzani leerde toptalent Calvin Stengs van AZ onlangs beter kennen in een hilarische nieuwe video. De buitenspeler van Alkmaar schittert de afgelopen weken weer bij AZ, nadat hij maanden moest revalideren van een zware blessure.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Te positief

Soufiane Touzani probeerde voor het interview eerst iets slechts te ontdekken over Calvin Stengs, maar dat bleek moeilijk. Zijn teamgenoten Myron Boadu, Adam Maher, Marco Bizot en Ron Vlaar, waren juist heel positief over de vleugelspeler. Wie vraag je het dan? De trainer natuurlijk!

Constanter worden

AZ-trainer John van den Brom noemde Calvin Stengs een goede jongen die altijd lacht, maar vertelde Touzani ook over de verbeterpuntjes voor de voetballer: "Hij moet constanter worden en niet altijd de actie inzetten." Maar van den Brom gaf ook aan dat je ook realistisch moet zijn: "Vergis je niet, hij heeft pas twintig wedstrijden gespeeld."

Rarko en Willem

Touzani testte Stengs niet alleen op het veld, maar ook met FIFA! Ook hadden ze meerdere keren hoog bezoek. Rarko kwam langs met een bordje moksi alesi en legende Willem van Hanegem kwam vertellen wat hij van Calvin vindt.

"Hij heeft bijna alles"

"Als je liefhebber bent, dan ben je fan van hem," zei Van Hanegem bij Touzani TV over Stengs. "Hij heeft bijna alles waar ik van hou. (...) Over zijn dribbels hoef je niet te zaniken, dat is hartstikke goed. En hij heeft het overzicht. Als je die twee dingen hebt, dan zou het mij een zorg zijn of je kan koppen." Dat belooft wat voor de toekomst!

Ster advertentie
Ster advertentie