Entertainment

Maluma wordt voor het eerst vader: "Dit is het belangrijkste doel in mijn leven"

foto: EPA - Justin Lane
  1. Newschevron right
  2. Maluma wordt voor het eerst vader: "Dit is het belangrijkste doel in mijn leven"

Maluma wordt voor de eerste keer in zijn leven vader. Dit maakte hij donderdagavond bekend tijdens een concertoptreden in de Capital One Arena in Washington.

Maluma

Juan Luis Londoño Arias, oftewel Maluma, liet tijdens het concert in Washington de gloednieuwe videoclip bij het nummer Procura zien. In de video komen meerdere beelden van zijn zwangere vriendin Susana Gomez voorbij. Met trots vertelde de 29-jarige artiest dat ze een meisje verwachten.

Maluma vertelde in een eerder interview bij Entertainment Tonight al dat hij graag vader wilde worden. "Het belangrijkste doel is mijn leven is een gezin stichten", zei de Colombiaanse zanger destijds.

Vader

Via zijn Instagram-story laat Maluma weten wat deze dag voor hem betekende. Hij schrijft: "Vandaag is een van de meest bijzondere momenten uit mijn leven en ik wilde het live uitzenden tijdens mijn show in Washington. Jullie (zijn fans) zijn er vanaf het begin bij geweest en verdienen het om dit ook te weten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Ook fans van de mateloos populaire artiest kunnen hun geluk niet op. Zo reageren mensen via social media massaal op het babynieuws. "Ik ben zo blij dat ik niet aanwezig was bij dit concert, want dan zou ik spontaan overgeven van blijdschap", zegt een fan. Iemand anders reageert: "Bro, gefeliciteerd. Wat een tof idee (om dit te delen), hij is erg betrokken bij zijn fans. Veel liefs."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie