Entertainment

Murda vader geworden van zoontje

foto: Instagram: murdaworld
  1. Newschevron right
  2. Murda vader geworden van zoontje

Murda is vader geworden van een zoontje! Dat laat de artiest weten via Instagram. Het kindje heet Uzay Palm Doğan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uzay

Uzay Palm Doğan s op 8 februari geboren. Op Instagram deelt Murda een foto van zijn pasgeboren zoontje. "Welkom in de wereld", schrijft hij onder de foto. "Je mama, grote zussen en papa houden zoveel van je! Droom groot mijn zoon. Droom zo groot als je naam."

Murda kreeg eerder al twee dochtertjes, waarvan de jongste, Ayla, vlak na de geboorte in 2021 overleed. Indy Doğa Doğan is vier jaar oud.

Hectische periode

Voor Murda is het een hectische periode geweest. Eerst werd het hoger beroep van Murda in de zaak over de verheerlijking van cannabisgebruik in zijn songteksten vorige week verplaatst naar dit najaar. Naast de geboorte van zijn zoontje zou deze week eigenlijk ook zijn Europese tour van start gaan. Die werd echter uitgesteld vanwege de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Murda vertelde in Start met Fernando dat hij het gezien de omstandigheden niet het juiste moment vindt "om op een podium liedjes te zingen" en startte in plaats daarvan een inzamelingsactie. Met de actie van Murda is inmiddels meer dan 60.000 euro opgehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie