Entertainment

Er komt een biografie over Ronnie Flex

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Er komt een biografie over Ronnie Flex

Er komt een boek in de vorm van een biografie over Ronnie Flex. Dat blijkt uit een artikel van 3voor12 over de theatershow van de rapper. De biografie komt naar verwachting in het voorjaar van 2021 in de winkels.

leon verdonschot

De biografie wordt geschreven door Leon Verdonschot, die eerder al een biografie schreef over Rico Verhoeven. Voor de biografie over Ronnie Flex reist schrijver Leon alle 36 shows van Ronnie met hem mee. Aan FunX bevestigde de schrijver dat de biografie in het voorjaar van 2021 af moet zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

self love

Ronnie is in het artikel van 3voor12 onder andere openhartig over self love: een belangrijk thema voor de rapper. "In de twee jaar nadat ik Rémi heb uitgebracht, beleefde ik hoogtepunt na hoogtepunt", vertelt de rapper.

"Meer dan ik ooit dacht dat ik zou kunnen bereiken. Door die rollercoaster ben ik nooit bezig geweest met selflove, zelfkennis. Ik moest mezelf echt leren kennen. Maar daar is heel veel feesten, heel veel verscheurd geld en heel veel shit aan voorafgegaan. Wanneer ik heb leren houden van mezelf? Ik struggle er nog steeds mee, maar ik ben er nu wel heel bewust mee bezig."

coronaperiode

Ook vertelt de rapper dat de coronaperiode goed voor hem is geweest. Het was voor hem een goede periode om een beetje afstand te kunnen nemen van de muziekwereld en zich meer te focussen op de mensen die hem van zichzelf kunnen laten houden.

"Mijn goede vrienden, mijn opa en oma, mijn moeder en broertje. Dat artiestenleven... je ego wordt gestreeld met elke foto die je maakt, met alles wat je doet, maar aan het eind van de dag lig in je eentje in je bed. Dat kan een eenzaam bestaan zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie