Entertainment

Daniel Radcliffe kruipt nog één keer in huid van Harry Potter

foto: Warner Bros
  1. Newschevron right
  2. Daniel Radcliffe kruipt nog één keer in huid van Harry Potter

Daniel Radcliffe's laatste optreden als Harry Potter is inmiddels al bijna tien jaar terug, maar goed nieuws voor de fans: de acteur gaat zich nog 1 keer onderdompelen in de huid van de tovenaar.

Voorlezen

Daniel, die Harry speelde in alle acht films, gaat voorlezen uit het eerste deel uit de boekenreeks. Schrijfster J.K. Rowling kondigde dat geweldige nieuws dinsdag aan op haar Twitter. Zo kom je de coronacrisis wel door!

Iedere week een nieuw hoofdstuk

De 30-jarige gaat het eerste hoofdstuk uit Harry Potter en de Steen der Wijzen helemaal voorlezen. Het resultaat daarvan is sinds dinsdag te horen via Spotify en te zien via de website van het nieuwe initiatief Harry Potter At Home. Hierna zullen er meerdere acteurs volgen die ook een hoofdstuk gaan voorlezen. Onder andere Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Eddie Redmayne en Noma Dumezweni gaan een hoofdstuk voor hun rekening nemen.

Alle zeventien hoofdstukken worden gratis online en via Spotify en Wizarding World gedeeld. Benieuwd naar het eerste hoofdstuk? Klik dan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie