Films, Series & TV

'Warner Bros werkt aan Harry Potter-serie'

foto: Warner Bros
  1. Newschevron right
  2. 'Warner Bros werkt aan Harry Potter-serie'

Harry Potter keert na een stilte van acht jaar mogelijk weer terug op je beeldscherm! Niet als film, maar als serie. Als we de geruchten mogen geloven, dan lijkt Warner Bros een serie over de wereld van de Britse tovenaar te creëren.

Geen Harry Potter?

De nieuwe Harry Potter-serie moet zich volgens bronnen af gaan spelen voor de avonturen die je uit de films en boeken kent. De kans is groot dat onze Harry niet centraal staat. Nieuwe personages moeten de hoofdrollen gaan spelen. Dus dat kan betekenen dat niet onze geliefde Potter, maar anderen met een toverstok gaan zwaaien en volop sectumsempra- of alohomora-spreuken gaan strooien op Zweinstein.

Streamingsdienst

Volgens de geruchten verschijnt de Harry Potter-serie op een nieuwe streamingsplatform waar Warner Bros Studio's op de achtergrond mee bezig is. Netflix, Videoland, Amazon Prime en Disney+ krijgen er dus een concurrent bij!

Ontwikkelingsfase

Volgens bronnen binnen de Warner Bros Studio's bevindt de serie zich nog in een ontwikkelingsfase, dus het zou kunnen dat ze ons misschien toch nog verrassen met Harry Potter en zijn vrienden. Laten we hopen dat ze in ieder geval een paar spannende potjes zwerkbal (Quidditch) in de serie stoppen.

Harry Potter op je smartphone

Mocht je geen geduld hebben voor een tv-serie, dan kan je sinds kort ook aan de slag met een Harry Potter-game voor je smartphone. In Harry Potter: Wizards Unite ga je op Pokémon Go-achtige wijze op zoek naar personages uit Harry Potter in de echte wereld. Maar pas wel op waar je loopt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie