Entertainment

Snelle gaat samenwerking aan met stichting tegen pesten

foto: YouTube: ROQ 'N ROLLA Music
  1. Newschevron right
  2. Snelle gaat samenwerking aan met stichting tegen pesten
Snelle gaat samenwerken met de stichting Stop Pesten Nu. Dat laat de rapper weten op Instagram. Hij zal op verschillende scholen langsgaan om daar het gesprek aan te gaan met jongeren.

STOP PESTEN NU

In de Instagrampost vertelt de rapper dat hij in de aanloop naar de Week Tegen Pesten zijn handen ineen geslagen heeft met de stichting. Van 23 tot en met 27 september gaat Snelle langs op drie verschillende scholen om pesten te bespreken en zijn nieuwste track Reünie live te performen.

DE REÜNIE

Snelle is zelf in het verleden gepest om zijn uiterlijk. In de track Reünie vertelt hij over de struggles waarmee hij te maken had: "Ik heb honderden ideeën en die moeten eruit. Ey lippie heb je haast? Ga je lekker jongen? Je wil toch rapper worden? Rap eens voor me."

BIJZONDER

Patricia Bolwerk, van de stichting Stop Pesten Nu, geeft op de website aan dat ze het bijzonder vindt dat de track het zo goed doet onder jongeren:“Het is bijzonder dat Snelle een nummer heeft uitgebracht waarvan de boodschap zo goed is opgepakt door een jongere doelgroep, waar dat normaal gesproken erg lastig blijkt te zijn. Het werkt super inspirerend voor jongeren als Snelle inzicht geeft in hoe het voelt om gepest te worden door middel van zijn teksten in Reünie.”

Ster advertentie
Ster advertentie