Entertainment

Channing Tatum is gespot op een datingapp en Twitteraars grijpen hun kans

foto: Twocoms / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Channing Tatum is gespot op een datingapp en Twitteraars grijpen hun kans

Altijd al een (stiekeme) crush gehad op Channing Tatum? Dan is dit het moment om toe te slaan. Nadat vorige week bekend werd dat zijn relatie met zangeres Jessie J beëindigd is, is de 39-jarige Magic Mike-acteur namelijk gespot op datingapp Raya. En aan de reacties op Twitter te zien, is dat voor veel singles héél goed nieuws.

'sorry, ik was stripper'

Van iemand die zo populair is als Channing zou je misschien niet verwachten dat hij een datingapp op zijn telefoon heeft staan, maar volgens bronnen van E! News is het toch echt het geval. Die melden dat hij zin heeft om weer te daten en plezier te maken en dat het hem niet uitmaakt of hij iemand online, via een set-up of op straat ontmoet. Op zijn profiel zou staan: "En ja, ik ben stripper geweest. Sorry" samen met het liedje Brown Sugar van D'Angelo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Exclusieve app

Mocht je ervan uitgaan dat het om een nepprofiel gaat: die kans is vrij klein. Raya is namelijk een exclusieve app, speciaal voor de rich and famous uit de entertainmentindustrie. Om lid te worden, moet je eerst uitgenodigd worden door een andere gebruiker en daarna een strenge selectieprocedure zien door te komen.

Jenna Dewan

Waarom Channing en Jessie J uit elkaar zijn, is niet bekend, maar volgens insiders zijn de twee nog goede vrienden. Voor zijn relatie met de zangeres was Channing getrouwd met Step Up-actrice Jenna Dewan, van wie hij in 2018 scheidde. Samen hebben zij een 6-jarige dochter.

Ster advertentie
Ster advertentie