Films, Series & TV

Channing Tatum maakt regiedebuut én speelt hoofdrol in komedie 'Dog'

foto: Tinseltown / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Channing Tatum maakt regiedebuut én speelt hoofdrol in komedie 'Dog'

Channing Tatum ken je van zijn acteer-, dans- én stripkunsten, maar binnenkort mag hij ook 'regisseur' op zijn cv zetten. Channing gaat namelijk de komedie Dog regisseren, waarin hij ook nog eens de hoofdrol speelt. Hij zal te zien zijn als Briggs, een ex-militair die samen met zijn hond, herder Lulu, langs de westkust van de Verenigde Staten rijdt om naar de begrafenis van hun beste vriend te gaan. En dat verloopt uiteraard niet helemaal soepeltjes.

Magic Mike-duo

Channing regisseert de film samen met Reid Carolin. De twee zijn geen onbekenden, want Reid schreef ook stripperfilm Magic Mike, waarin Channing de hoofdrol speelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

meer Channing

Naast Magic Mike had de 39-jarige acteur de afgelopen jaren ook groot succes met onder andere Step Up, Dear John, 21 Jump Street en White House Down. Om erachter te komen of hij net zo goed regisseert als dat hij acteert en danst (zonder shirt), zul je nog even geduld moeten hebben. De opnames van Dog beginnen volgend jaar. Wel kun je Channing volgend jaar al op het witte doek zien, namelijk in de Ryan Reynolds-komedie Free Guy.

Ster advertentie
Ster advertentie