Entertainment

Heeft Gaby Blaaser de ware liefde gevonden tijdens haar 'Bachelorette'-avontuur?

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Heeft Gaby Blaaser de ware liefde gevonden tijdens haar 'Bachelorette'-avontuur?

Gaby Blaaser wordt door veel mannen gezien als 'de meest felbegeerde vrijgezelle vrouw in Nederland' en dat hebben ze bij Videoland ook opgepikt. De actrice is de ster van de nieuwe Bachelorette op het streamingplatform en dat levert hete avonturen op! Aan FunX vertelt Gaby uitgebreid over deze ervaring.

Achttien mannen

Uit honderden aanmeldingen zijn er achttien mannen geselecteerd die helemaal naar Zuid-Afrika zijn gevlogen om daar het hart van Gaby te veroveren. Heeft ze de liefde gevonden? "Ik kan zeggen dat ik als een mooier en rijker mens ben teruggekomen. Ik heb echt mijn hart opgesteld, dus ja, dat is zeker gelukt!"

Aandacht

Gaby mag dan wel een van de meest felbegeerde vrijgezelle vrouwen van Nederland worden genoemd, maar zelf merkt ze hier op straat toch weinig van. "Dat valt eigenlijk best wel mee. Ik ben zelf ook niet zo'n goede dater. Ik heb het lange tijd ook niet toegelaten en had er geen zin in. Toen dit programma kwam, veranderde dat compleet."

Ongemakkelijk

Was het soms ongemakkelijk voor Gaby om met maar liefst achttien mannen te daten? "Ja, zeker in het begin was dat het zeker. Toen ik de mannen voor het eerst zag ging niet alles goed en dat kun je ook terugzien in de afleveringen. Maar ja, ik ben nou eenmaal een beetje onhandig en val ook weleens stil!"

De Bachelorette is vanaf vandaag wekelijks te zien op Videoland. Beluister hierboven het hele interview met Gaby.

Ster advertentie
Ster advertentie