Entertainment

Kodak Black vraagt fan te stoppen met filmen: "Weet je wat er met PnB is gebeurd?"

foto: Instagram: @kodakblack
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black vraagt fan te stoppen met filmen: "Weet je wat er met PnB is gebeurd?"

Kodak Black deelt in een video op social media hoe hij een fan, die live is op Instagram, vraagt om hem niet te filmen. De rapper verwijst naar het overlijden van PnB Rock, die door het delen van zijn locatie slachtoffer werd van een gewelddadige overval met een dodelijke afloop als gevolg.

Instagram Live

Tijdens het voorval zat Kodak Black in zijn auto. Een fan liep naar hem toe en wilde live met zijn Instagram volgers delen dat hij de rapper tegenkwam. Kodak herkende op voorhand al wat de jongen van plan was. Hij ging op dat moment zelf ook direct live op Instagram zodat zijn volgers konden meeluisteren naar wat hij over de situatie te zeggen had.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Film me niet'

Voordat Kodak rustig aan de fan uitlegde waarom hij niet gefilmd wilde worden, riep hij een aantal keer "hey, hey, hey" om de aandacht van de jongen te grijpen. Ondertussen verzocht iemand anders de fan direct al om van Instagram Live af te gaan. "Ga offline, ga offline."

Vervolgens legde de rapper vrij kalm uit waarom hij niet gefilmd wilde worden. "Luister, film me niet, man. Je bent live op Instagram en je filmt mijn locatie. Ga offline", zei Kodak tegen de fan, die vervolgens ontkende dat hij de rapper aan het filmen was. De rapper maakte zich duidelijk zorgen en wilde niet dat zijn live-locatie bekend werd. "Je liegt tegen me. Kom op man, heb je niet gezien wat er met PnB Rock is gebeurd?", legde hij aan de jongen uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PnB Rock

PnB Rock werd afgelopen week doodgeschoten bij een gewelddadige overval. Eerder op de dag postte hij een video op zijn Instagram Story met dure sieraden om. Dat deed de rapper terwijl hij onderweg was met zijn vriendin, Instagram-model Steph Subounheuang. Zij deelde vervolgens hun locatie, het Roscoe's Chicken & Waffles-restaurant in Los Angeles, op het social media platform. Daardoor wist de dader waar hij de rapper kon beroven van zijn sieraden.

Ster advertentie
Ster advertentie