Entertainment

Rapper Kodak Black gearresteerd na doorzoeking auto

foto: Twitter: @nojumper
  1. Newschevron right
  2. Rapper Kodak Black gearresteerd na doorzoeking auto

Rapper Kodak Black heeft een ongelukkig begin van zijn weekend gehad. De Super Gremlin werd gearresteerd nadat de politie hem aanhield en zijn auto doorzocht.

Illegaal getinte ramen

Amerikaanse bronnen, waaronder TMZ, melden dat Kodak vrijdag in een Dodge Durando reed met getinte ramen. De politie hield de rapper aan omdat de raamtinten te donker en dus illegaal waren. Nadat ze Kodak aan de kant hadden gezet, roken de agenten een sterke marihuanageur, waarop ze de auto besloten te doorzoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oxycodonpillen en cash

Tijdens de doorzoeking troffen de agenten 31 oxycodonpillen en bijna 75.000 dollar aan contant geld aan. De rapper werd vervolgens gearresteerd en naar de Broward County-gevangenis gebracht. Hij wordt aangeklaagd voor het in bezit hebben van verboden middelen zonder recept en het handelen in oxycodon.

Kodaks advocaat Bradford Cohen meldt aan TMZ dat hij bezig is om hem op borgtocht vrij te krijgen. "Beoordeel een zaak nooit op basis van een arrestatie. Er zijn feiten en omstandigheden die aanleiding geven tot verdediging, vooral in deze case. We hebben een borgsom van 75.000 dollar voorgesteld en zullen een oplossing vinden voor Kodaks situatie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie