Entertainment

Dit stel van 'First Dates' krijgt een baby

  1. Newschevron right
  2. Dit stel van 'First Dates' krijgt een baby

De Nederlandse versie van First Dates lag de afgelopen tijd nogal onder vuur vanwege de vele mislukte matches. Maar er komen ook wel echt succesverhalen uit het populaire programma voort. Op Instagram deelt het programma dat de allereerste First Dates-baby binnenkort een feit is.

Onafscheidelijk

Het gelukkige stel dat binnenkort een baby verwacht deed vorig jaar augustus mee aan First Dates. De vonk tussen Gerard Dronkers (34) en Carin Damen (31) sloeg meteen over op hun blind date. Ze gaven beiden aan heel impulsief en spontaan te zijn en dat bleek een goede match. Twee dagen later spraken ze opnieuw af en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Afgelopen Valentijnsdag vertelden Gerard en Carin bij Jinek over hun succesverhaal. De twee tortelduifjes hadden een kleine maand na hun date officieel een relatie, trokken kort daarna bij elkaar in en hadden plannen voor een reis naar Australië.

slagingspercentage

De Volkskrant schreef eind februari over het lage slagingspercentage van First Dates. Uit de 730 ontmoetingen van het programma, zijn er nog maar vijf koppels bij elkaar. Dat is dus slechts 0,68 procent.

Ster advertentie
Ster advertentie