Entertainment

Wéér iemand opgepakt bij woning van Drake wegens poging tot inbraak

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Wéér iemand opgepakt bij woning van Drake wegens poging tot inbraak

Het zit deze week even niet mee voor Drake. Naast het feit dat velen vinden dat hij de beef met Kendrick Lamar heeft verloren, hebben er ook nog verschillende incidenten plaatsgevonden bij zijn woning in Toronto. Gisteren was het wederom raak toen een man een poging waagde om in te breken in het huis van de rapper.

Naar ziekenhuis gebracht

Volgens TMZ ontving de politie in Toronto gisteren rond 15:30 uur (lokale tijd) een melding van een mogelijke inbreker op het terrein van Drake. Op het moment dat de politie aankwam bij de woning stond de man te bekvechten met een beveiliger van de Canadese rapper. De man werd na zijn aanhouding om onduidelijke redenen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Eerdere onlusten

Het is de twee keer in korte tijd dat er onlusten plaatsvinden bij de woning van Drake. Afgelopen woensdag probeerde een man het huis van de rapper binnen te dringen, maar werd hij meteen gestopt door de beveiliging. Zijn motief was simpel: hij wilde Drake gewoon even zien. De Canadese politie vertelde aan TMZ dat het gaat om een man met mentale problemen.

Een dag voor de eerste poging tot inbraak vond ook een schietpartij plaats bij de woning. Daarbij werd één van Drakes beveiligers neergeschoten. De verdachte reed in een auto langs, waarna hij op het huis schoot en de beveiliger raakte. Hij ligt momenteel met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. De politie van Toronto onderzoekt de schietpartij voor het huis van de rapper en heeft bevestigd dat Drake niet gewond is geraakt.

Ster advertentie
Ster advertentie