Entertainment

Chrissy Teigen blikt terug op verlies zoontje met emotionele Insta-post

foto: Instagram @chrissyteigen
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen blikt terug op verlies zoontje met emotionele Insta-post

Chrissy Teigen en John Legend verloren een jaar geleden hun pasgeboren zoontje Jack. Op Instagram blikt Chrissy nu terug op die traumatische gebeurtenis met een intieme foto van haar en John in het ziekenhuis. "Ze zeiden dat het makkelijker zou worden, maar dat is nog niet begonnen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ergste pijn die ik me kon voorstellen'

Met haar ruim 35 miljoen volgers deelt Chrissy een ode aan haar overleden zoontje. "Aan de zoon die we bijna hadden: een jaar geleden gaf je me de ergste pijn die ik me kon voorstellen om me te laten zien dat ik alles kan overleven, zelfs als ik niet wilde. Ik kreeg niet de kans om voor je te zorgen, maar je kwam en liet me van mezelf houden en voor mezelf zorgen, omdat onze lichamen kostbaar zijn en het leven een wonder is."

Ze geeft aan het nog altijd even moeilijk te hebben met het grote verlies. "Mam en pap houden voor altijd van je."

Kritiek

Chrissy deelde vorig jaar een serie verdrietige foto's op Instagram van haar en John, genomen vlak nadat haar zoontje was overleden. Daar kreeg ze kritiek op, omdat mensen vonden dat ze dit intense moment niet zo openlijk met de wereld had moeten delen. In een blog reageerde ze daarop. "Het kan me weinig schelen dat jij dat nooit gedaan zou hebben. Ik heb het meegemaakt en ervoor gekozen het te delen. De foto's zijn vooral voor iedereen die dit ook heeft meegemaakt en nieuwsgierig is naar hoe dit is."

Twee kinderen

Chrissy en John kregen eerder twee andere kinderen samen: dochtertje Luna (5) en zoontje Miles (3). De zwangerschap van hun derde kindje maakte het koppel destijds bekend in de videoclip van Johns track Wild. Het nieuws kwam als een grote verrassing, omdat Luna en Miles zijn verwerkt via een ivf-behandeling.

Van die grootste aankondiging heeft Chrissy wel een beetje spijt, zo zei ze in diezelfde blog: "Ik voel me slecht over het feit dat ik onze rouw zo publiekelijk heb moeten delen, omdat ik het geluk ook zo uitbundig had gedeeld. Ik dacht echt dat alles wel goed zou gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie