Entertainment

Rihanna en Pharrell gaan Valentijnsdag samen doorbrengen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rihanna en Pharrell gaan Valentijnsdag samen doorbrengen

Fans van Rihanna worden waarschijnlijk enthousiast van dit nieuwtje. Hun favoriete zangeres gaat Valentijnsdag dit jaar namelijk doorbrengen met Pharrell Williams. Denk niet gelijk aan romantische dingen. De enige plek waar ze op 14 februari samen zullen induiken is de muziekstudio.

"Het is Pharrell"

Rihanna kreeg onlangs tijdens een interview met The Cut de vraag wat ze op Valentijnsdag zou gaan doen. Het antwoord bleek weinig romantisch, want ze gaat gewoon werken. "Ik ben dan in de studio." Eigenlijk wilde ze niet vertellen met wie: "Ik kijk er echt naar uit, maar ik kan niet zeggen met wie. Ik kan wel verklappen dat ik al heel lang met hem wil werken." Uiteindelijk geeft ze toch toe: "Oke, ik vertel het wel, het is Pharrell."

Lemon

Pharrell kondigde vorig jaar al aan dat hij zou samenwerken met Rihanna. Het is ook niet voor het eerst dat ze wat gaan doen. In 2017 brachten ze nog samen Lemon uit. Deze keer lijkt het te gaan om muziek voor Rihanna's nieuwe album die R9 zou gaan heten. Van liefde tussen de twee is geen sprake. Pharrell is al jaren samen met fotomodel en ontwerper Helen Lasichanh. Ze zijn in 2013 getrouwd en hebben vier kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie