Entertainment

Nienke Plas deelt de beelden van het huwelijksaanzoek

foto: youtube/Nienke Plas
  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas deelt de beelden van het huwelijksaanzoek

Nienke Plas werd onlangs ten huwelijk gevraagd door haar vriend Resley in Dubai en nu hebben we ook de beelden om er extra zeker van te zijn! De video is zeker het kijken, maar pak alvast een pakje tissues voor als er per ongeluk een stukje stof in je ogen schiet tijdens het prachtige aanzoek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het aanzoek van Resley

Op de beelden van het huwelijksaanzoek kijken we mee met Resley die vast heeft gelegd hoe hij alles gefixt heeft. In de laatste minuten van de video gaat Resley op zijn knieën en doet hij Nienke Plas het huwelijksaanzoek:

Bekroning

"Ik denk dat dit wel een mooi moment is om je te vragen of je met mij wil trouwen. Ik heb hier zo lang op gewacht en ik denk dat het de bekroning is op alles we met elkaar doen," zegt de man waar Nienke elf jaar mee samen is en een kind mee heeft.

"Geef het aan mij!"

"Als je ziet hoe leuk we het hebben en hoeveel liefde en vuur er nog na 11 jaar is, denk ik dat het alleen maar mooi is als we dit kunnen bekronen met een huwelijk." Nienke Plas zag het huwelijksaanzoek duidelijk niet aankomen. Ze vroeg zich wel af waarom Resley zo gestrest was in de dagen ervoor. Toen ze de ring zag was ze helemaal verkocht: "OMG! Geef het aan me! Hij is zo mooi! Ik vind het prachtig."

Ster advertentie
Ster advertentie