Entertainment

Iggy Azalea over break met Playboi Carti: "Onze relatie was toxic"

foto: YouTube: Sony Podcasts
  1. Newschevron right
  2. Iggy Azalea over break met Playboi Carti: "Onze relatie was toxic"

Iggy Azalea was onlangs te gast bij Emily Ratajkowski's podcast High Low With Emrata, waar ze onder meer dieper inging op de relatie met haar ex Playboi Carti. Iggy legt uit dat ze niet gelukkig was met Carti, met wie ze een kind heeft, en dat ze diep van binnen wist dat ze veel eerder een punt achter de relatie had moeten zetten. "We gedroegen ons beiden toxic."

Vliegtuig naar LA

Iggy was pas net bevallen van haar kind met Carti toen ze besloot te vertrekken. "Net nadat ik mijn zoon gekregen had, verliet ik zijn vader", vertelt de zangeres die tegenwoordig veel geld verdient via OnlyFans. "Op een dag liep het volledig uit de hand tussen hem en mij. Op dat moment realiseerde ik me: ik ben vanochtend niet wakker geworden met de intentie om op deze manier te leven."

Om alles op een rijtje te zetten, besloot Iggy het vliegtuig naar Los Angeles te pakken. "Ik ben daarna nooit meer teruggegaan. Mijn keuze om weg te gaan, bleek het einde van onze relatie." Iggy heeft geen spijt dat ze de relatie niet eerder verbroken heeft. "Als iets niet werkt, voel je diep van binnen dat het niet te redden is. Maar ik had net een baby gekregen en we zaten midden in de coronapandemie. Het was een onzekere periode."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toxic

Op het moment dat Iggy in het vliegtuig stapte, dacht ze niet dat het einde van hun relatie aangebroken was. "Er waren op dat moment gewoon heel veel dingen waartussen ik moest navigeren. Ik had niet gedacht dat mijn vertrek zou betekenen dat onze relatie zou eindigen. Maar begrijp me niet verkeerd: onze relatie was toxic en ik ben geen idioot. Het was voor onze zoon ook niet goed als wij bij elkaar zouden blijven."

Iggy maakt de vergelijking met haar eigen opvoeding, waarin haar ouders ook een haat-liefdeverhouding met elkaar hadden. "Ik wou dat ik er minder van gezien had. En ik besef dat ik niet wil dat mijn zoon ziet dat zijn moeder op die manier behandeld wordt." Volgens de zangeres neem je als kind onbewust het gedrag van je ouders over. "Ik wil niet dat hij denkt dat toxic gedrag normaal is en wil niet dat hij eraan blootgesteld wordt."

Nooit meer

Hoewel Carti zich volgens Iggy gewelddadig kon gedragen, legt ze de schuld van de stukgelopen relatie niet alleen bij de rapper neer. "Ik ben verantwoordelijk voor de manier waarop ik deelneem aan de relatie. En ook ik heb mezelf toxic gedragen." Wat de zangeres betreft, is er geen opening meer om de relatie met Carti nieuw leven in te blazen. "Zelfs als er dagen zouden zijn dat ik heel graag terug wil, doe ik het niet. Ik draag de verantwoordelijkheid voor het goed opvoeden van mijn kind en zal daarom nooit meer in zo'n relatie willen stappen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie