Entertainment

Future droomt ervan om te trouwen: "Maar veel relaties zijn toxic"

foto: YouTube: Billboard
  1. Newschevron right
  2. Future droomt ervan om te trouwen: "Maar veel relaties zijn toxic"

Wie Future een beetje volgt, weet dat hij bekendstaat als een van de meest toxic rappers out there. En dat komt met name door hoe hij zich op speelse en giftige wijze uitdrukt in tracks als het gaat om vrouwen. Het komt dan ook voor velen als een verrassing dat de rapper er eigenlijk van droomt om een liefdevolle relatie op te bouwen. Zo vertelt Future in gesprek met Billboard dat hij ervan droomt om te trouwen.

Rockstar-lifestyle

Future stelt zich voor dat hij een liefdevol gezin sticht en samen met zijn vrouw en kinderen woont. "Dat is een leven dat ik nooit heb geleefd, maar het is iets waar ik van droom." Volgens de rapper beseffen mensen echter niet dat het lastig is voor hem. "Het is misschien eenvoudig voor andere mensen. Maar voor mij, met deze rockstar-lifestyle, is het niet makkelijk te combineren."

Muziek maken heeft bij Future altijd op de eerste plaats gestaan. Daardoor kon hij geld verdienen en de wereld rondreizen. Hij is zijn fans dan ook dankbaar en vindt het geen optie om geen optredens meer te doen. "Ik heb echt mijn hele leven toegewijd aan mijn fans. Ik heb mijn hele leven toegewijd aan mijn muziek." De rapper vraagt zich af wat dat hem aan het einde van de rit oplevert. "Alles wat ik heb, stop ik in muziek. Misschien blijf ik daardoor wel voor altijd alleen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer de tijd rijp is

Hoewel het maken van muziek veel energie en tijd kost, gelooft Future erin dat hij zal trouwen "wanneer de tijd rijp is". "Ik droom ervan en ik wil het, maar ik wacht op het juiste moment. Als ik het ga 'chasen', is de kans groot dat ik de verkeerde vrouw kies. Alles gebeurt met een reden", aldus de rapper, die al zes kinderen heeft. Hij vertelt nog optimaal van zijn leven te willen genieten voordat hij in het huwelijksbootje stapt.

Toxic

Tijdens het gesprek gaat Future ook nog in op de vraag of zijn toxic houding er wellicht voor zorgt dat hij zijn droomvrouw nog niet gevonden heeft. "De mensen die beweren dat ik giftig ben, weten niet hoe ik echt ben", aldus de rapper, die vindt dat hij niet altijd eerlijk behandeld wordt. "Veel relaties zijn toxic, misschien ben ik daarom ook nog niet getrouwd. Maar mensen zullen dat niet snel toegeven. Als je niet kritisch naar jezelf kunt kijken, wordt het lastig om een waardevolle connectie op te bouwen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie