Entertainment

Future verruilt sushi voor KFC als diner bij Louis Vuitton

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Future verruilt sushi voor KFC als diner bij Louis Vuitton

Voor veel mensen gaat er niets boven een bord vol met sushi. Door de groeiende populariteit van sushi zou je bijna vergeten dat er ook een groep mensen is die niets met het Japanse gerecht heeft. Tot die groep behoort ook niemand minder dan Future. De rapper haalde tijdens een etentje bij Louis Vuitton namelijk alle borden met sushi van tafel om plaats te maken voor frietjes en kip van KFC.

Geen fans van sushi

Onlangs waren Future en zijn team uitgenodigd voor een etentje door Louis Vuitton in Dubai. Op het menu stond alleen sushi. Echter zijn de rapper en zien vrienden geen grote fans van het wereldgerecht, waardoor de rapper zich genoodzaakt zag om een gerecht te bestellen die ze allemaal wel lekker vinden. In zijn stories deelde Future een video waarin hij alle borden met sushi verruilt voor kip en frietjes. "Ik moest gewoon voor KFC gaan. We f*cken niet met sushi", schreef de rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gefrituurde kippenkop

Hoewel Future blijkbaar heeft genoten van zijn KFC-gerecht, had een vrouw uit Engeland een compleet andere ervaring. Terwijl ze een bucket met hotwings naar binnen werkte, ontdekte ze tot haar grote schrik dat er een gefrituurde kippenkop in haar bucket lag. De vrouw maakte er direct een foto van en plaatste deze op Twitter. Op de foto van haar maaltijd zijn duidelijk de kop, snavel en ogen van de kip te zien. ‘’Ik vond een gebakken kippenkop in mijn hotwings-bucket waardoor ik geen zin meer had in de rest, ugh.’’, aldus de vrouw in een recensie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie