Music

Drake dropt mogelijk nieuwe track van 'Certified Lover Boy' met Future

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake dropt mogelijk nieuwe track van 'Certified Lover Boy' met Future

Terwijl zo'n beetje de hele wereld wacht op Drakes nieuwe album Certified Lover Boy, lijkt het erop dat de rapper binnenkort een nieuwe single gaat uitbrengen. Hij werd namelijk samen met Future gespot tijdens een videoshoot voor een nog onbekende track.

I'm Too Sexy

Volgens twitteraar On Thin Ice hebben Drake en Future de clip vorige week al opgenomen. In de tweet deelde hij ook een korte clip van de videoshoot waarin Drake te zien is op een camerascherm. Ondanks de slechte audiokwaliteit van de clip is Futures stem duidelijk te horen. Ook lijkt het nummer een sample te bevatten van de track I'm Too Sexy van Right Said Fred.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Komt deze zomer uit

Op een voorproefje van de track Fair Trade na is er nog vrij weinig bekend over Drakes nieuwe plaat Certified Lover Boy. Het album had eigenlijk in januari moeten verschijnen, maar werd uitgesteld, omdat hij zich wilde focussen op zijn herstel na een operatie. Volgens de rapper komt het album nu voor het einde van de zomer uit. Wellicht dat de single met Future dan ook snel zal verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie