Naar homepage
Music

Drake bevestigt dat album 'Certified Lover Boy' nog deze zomer uitkomt

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake bevestigt dat album 'Certified Lover Boy' nog deze zomer uitkomt

Drake-fans opgelet: Drizzy heeft ein-de-lijk bevestigd wanneer we zijn nieuwe album Certified Lover Boy kunnen verwachten. Een exacte datum is er nog niet, maar 't album komt in ieder geval nog deze zomer uit.

Voor het einde van de zomer

Het album zou in eerste instantie al in januari uitkomen, maar werd uiteindelijk uitgesteld omdat de rapper zich wilde focussen op zijn herstel na een operatie. In gesprek met URLTV liet hij dit weekend eindelijk weten wanneer het album verwacht kan worden.

Een exacte datum wilde Drake niet geven, maar toen iemand hem vroeg of we het album vóór het einde van de zomer kunnen verwachten, antwoordde de rapper: "Oh ja, dat ga ik wel halen. Mijn album is tegen die tijd wel uit."

Kleine preview

Om zijn fans een beetje zoet te houden, deelde Drake in mei nog een kleine preview van de track Fair Trade, die op het album zal verschijnen. Dat voorproefje is in de onderstaande video te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beknopter album

Certified Lover Boy wordt Drakes zesde studioalbum en zijn eerste sinds Scorpion. Dat album, waarop 25 tracks te horen zijn, dropte hij in 2018. De rapper gaf vorig jaar tijdens een interview aan dat Certified Lover Boy waarschijnlijk iets beknopter zal zijn. "Het kunnen 10, 11 of 16 tracks worden. Ik maak veel verschillende soorten muziek, dus het is moeilijk om er een album van zeven nummers van te maken", liet hij destijds weten.

Ster advertentie
Ster advertentie