Music

Rick Ross noemt collab album met Drake "dichterbij dan ooit"

foto: Instagram: wordonrd
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross noemt collab album met Drake "dichterbij dan ooit"

Rick Ross heeft de geruchten over een collab album met Drake opnieuw aangewakkerd. In een interview met Complex laat de rapper weten dat het album "dichterbij is dan ooit" en dat de timing ervan perfect zou zijn.

Perfecte timing

In april liet Rick Ross al weten dat een album met Drake "serieus wordt overwogen". Nu lijkt het album nóg realistischer te worden. "Drake en ik hebben mogelijk gesproken in de afgelopen 48 uur", begint Rick Ross in gesprek met Complex. "Maar ik kan niet veel anders zeggen dan: het is dichterbij en echter dan het ooit is geweest. Hij is zijn album aan het afmaken en ik zit in hetzelfde traject. Dus de timing van alles komt nu mooi samen", aldus Rick Ross.

Rick Ross geeft ook nog aan dat de intentie om een gezamenlijk project te droppen er zeker is. "Het is echt iets dat we aan de straat willen geven. Dus het ziet er echt solide uit. Meer kan ik niet zeggen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere samenwerkingen

Rick Ross en Drake hebben een lange geschiedenis aan samenwerkingen. Van Ashton Martin Music en I'm on One uit een verder verleden, tot Gold Roses en Lemon Pepper Freestyle als wat recentere voorbeelden.

Ster advertentie
Ster advertentie