Music

'F9: The Fast Saga'-soundtrack bevat bangers van Lil Durk, Pop Smoke, Polo G en meer

foto: YouTube: FilmSelect Trailer
  1. Newschevron right
  2. 'F9: The Fast Saga'-soundtrack bevat bangers van Lil Durk, Pop Smoke, Polo G en meer

De bioscopen zijn gelukkig net op tijd opengegaan voor de release van Fast 9. Op 8 juli kunnen bioscoopgangers weer de sensationele avonturen van Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn crew beleven, maar voor het zover is kunnen fans alvast genieten van de soundtrack van de film, F9: The Fast Saga.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bangers

De soundtracks van de Fast-films staan, zoals gewoonlijk, vol met bangers van populaire artiesten. F9: The Fast Saga is absoluut geen uitzondering op de regel en bevat nummers van Lil Durk, Jack Harlow, Trippie Redd, Offset en nog veel meer artiesten. Ook zijn Skepta en Pop Smoke wederom samen te horen, dit keer op de track Lane Switcha. Eerder verschenen de twee op de track Show Out van Kid Cudi. Met zoveel grote artiesten zullen er ongetwijfeld tracks op het album staan die je nog heel de zomer nog gaat horen.

Cardi B in Fast 9

Naast het feit dat de soundtrack propvol zit met grootheden, zijn er in de Fast-films vaak ook rolletjes weggelegd voor bekende artiesten. Zo speelt ook Cardi B een rol in de film. In een interview legt de rapper uit hoe ze aan haar rol is gekomen en wat het voor haar betekent om onderdeel te zijn van dit project.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie