Films, Series & TV

Vin Diesel verklapt nieuwe details over 'Fast & Furious 9'

foto: YouTube: FilmSelect Trailer
  1. Newschevron right
  2. Vin Diesel verklapt nieuwe details over 'Fast & Furious 9'

Vin Diesel heeft in een interview met Entertainment Weekly wat meer verteld over wat fans kunnen verwachten van Fast & Furious 9. De acteur geeft aan dat de film way back zal gaan naar de oorsprong van de franchise.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar specifieke scène

In het interview vertelt Vin Diesel dat er in Fast & Furious 9 onder andere teruggegaan zal worden naar een specifieke scène uit de allereerste film, waarin ook de overleden acteur Paul Walker te zien is. "We gaan terug en bekijken de scène vanuit een ander perspectief", vertelt Diesel.

"De hele wereld verheugt zich op deze film, maar voor degenen die de franchise fanatiek hebben gevolgd, wordt het nog specialer", verklapt Diesel. "Als je je de eerste film kunt herinneren, dan zal je nu terugkeren naar wat er vóór de eerste film gebeurde en de eerste film daardoor zelfs nog beter begrijpen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geschiedenis van Dominic

De eerste trailer van de Fast & Furious 9 werd vorig jaar januari al gedeeld. Daarin is te zien dat John Cena de nieuwe schurk zal zijn. Maar Cena speelt niet zomaar een slechterik. In de film heeft hij namelijk de rol van Jakob Toretto, ofwel de verloren broer van Dominic (Vin Diesel).

"Het zien van familieleden, waarvan je dacht dat je die nooit zou zien, zal je versteld doen staan", vertelt een verheugde Diesel. De acteur vervolgt: "We hebben altijd willen weten waar Dom was, voordat hij Dom werd. Wie heeft invloed op hem gehad? De film zal vol met geschiedenis zitten, dat wordt leuk om te zien."

8 juli

Nadat de release van Fast & Furious 9 verschillende keren werd uitgesteld, komt de film dit jaar precies twintig jaar nadat de eerste film van de franchise in 2001 uitkwam. Zo verschijnt de actiefilm op 8 juli in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie