Entertainment

Boer Ayoub (23) krijgt eigen televisieserie op NPO3

foto: YouTube: Nieuwe Oogst
  1. Newschevron right
  2. Boer Ayoub (23) krijgt eigen televisieserie op NPO3

Boer Ayoub krijgt binnenkort zijn eigen televisieserie. Dat meldt de KRO-NCRV. De exacte details, zoals hoe de serie gaat heten, zijn nog onbekend. Wel is al duidelijk dat het project dit najaar op NPO3 te zien zal zijn.

Gedrevenheid

Directievoorzitter Peter Kuipers van KRO-NCRV noemt de gedrevenheid en het aanstekelijke enthousiasme van Ayoub als redenen om hem zijn eigen serie te geven. "In een tijd waarin boeren het zwaar hebben, is het belangrijk om te laten zien dat deze jonge vent, zonder agrarische achtergrond, niets liever wil dan letterlijk met zijn poten in de klei staan."

Plezier in werk

Het verhaal van Ayoub, die al sinds zijn 14e boer wilde worden, ging vorig jaar viral nadat NH Nieuws een reportage over hem maakte. In de reportage vertelde Ayoub hoe een jongen uit Amsterdam-Oost zijn droom waar had gemaakt, ondanks dat veel mensen uit zijn omgeving hem voor gek verklaarde.

Dat hij absoluut geen spijt heeft van zijn keuze, vertelde hij ook bij FunX: "Ik ben blij met deze keuze en heb plezier in mijn werk. Ik hou van de vrijheid en ik werk op mijn eigen tempo. Er is niemand die tegen me zegt dat ik moet opschieten. Ik doe lekker m'n ding en werk met dieren. Dat vind ik het allerleukste om te doen."

Ster advertentie
Ster advertentie