logo
Entertainment

Social Talk: de ramadan is gestart en Snelle werkt samen met Frenna

  1. Newschevron right
  2. Social Talk: de ramadan is gestart en Snelle werkt samen met Frenna

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Frenna en snelle werken samen

Frenna en Snelle zijn kortgeleden de studio ingedoken en daar is een mooie samenwerking uitgekomen. Op 10 mei komt de track uit.

Ramadan is begonnen

De ramadan is weer begonnen. Dat betekent een maand van bezinning, liefde, verbinding en lekker eten natuurlijk! Sevn Alias, Ali B en onze eigen Ouassima wensen iedereen veel succes en een fijne maand toe.

ajax wint de beker

Ajax is lekker op dreef, na het winnen van de eerste wedstrijd in de halve finale in de Champions League hebben ze ook de KNVB-beker gewonnen.

famke louise zet haat om in liefde

Vanaf het moment dat Famke Louise haar eerste track Op Me Monnie uitbracht, krijgt ze veel haatreacties. Ondanks dat, gaat haar muziek altijd viraal en brengt ze veel hits uit. Famke heeft zich niet laten kennen door de haters en ze is inmiddels één van de populairste artiesten van het moment.

"Y’all were hating on my ass & now i’m making racks with it."

jandino inspireert

Precies twee jaar geleden presenteerden Jandino en Najib hun event Comedy & Concert voor maar liefst 40.000 fans in de Kuip. Jandino laat weten dat dat een heel bijzonder moment was en dat je niemand moet laten weerhouden om je dromen te realiseren.

Ster advertentie
Ster advertentie