Entertainment

Chris Brown organiseert rommelmarkt in eigen tuin

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown organiseert rommelmarkt in eigen tuin

Fans van Chris Brown hebben gisteren een cadeautje gekregen waar ze nog lang op kunnen teren. Een aantal fans werd namelijk uitgenodigd om bij de zanger thuis te komen. Niet voor een meet & greet, maar voor een heuse rommelmarkt!

kwaliteit

Net als het 'gewone' volk had Chris Brown genoeg van alle spullen in zijn huis en besloot hij dus een echte rommelmarkt te houden. Enige verschil is waarschijnlijk de kwaliteit van die spullen: geen kapotte speelcomputer en gekke schilderijtjes van oma, maar prachtige kleren van dure merken werden verkocht tijdens de yard sale van Chris.

duizenden fans in de rij

Nadat Chris Brown het speciale evenement op zijn Instagram had aangekondigd met een flyer, kwamen er duizenden fans naar zijn huis in Californië in de hoop dat ze een glimp van hem op konden vangen en wellicht ook goedkoop een Chris Brown-item konden scoren, wat normaal onbetaalbaar zou zijn. Er waren fans die ruim vijf uur lang in de rij stonden voor de sale. Ook stonden er om 7.00 uur 's ochtends al fans voor de deur, terwijl de sale pas om 10.00 uur begon.

première-items

Eenmaal binnen konden fans speuren naar schoenen en kleren van de zanger. Die had niet gelogen over de goedkope prijzen: sommige items waren maar tussen de 10 en 50 dollar en items die gedragen waren in videoclips, optredens of op de rode loper werden verkocht voor prijzen tussen de 100 en 150 dollar.

gratis ijsjes

Chris was ook nog eens zo lief om gratis ijs uit te delen aan de wachtende bezoekers die uren in de hitte stonden. "Ik heb vier zakken kleding voor minder dan 300 dollar gekocht", vertelt een fan aan Billboard. "Het goede doel kost nog meer!"

Fans die niet konden hoeven niet te treuren: ook vandaag organiseert Chris Brown weer een rommelmarkt.

Ster advertentie
Ster advertentie