Entertainment

Latin-ster Nicky Jam in Real Talk: "Ik speel de slechterik in Bad Boys 3 met Will Smith en Martin Lawrence"

foto: YouTube: NandoLeaks
  1. Newschevron right
  2. Latin-ster Nicky Jam in Real Talk: "Ik speel de slechterik in Bad Boys 3 met Will Smith en Martin Lawrence"

De Latin-artiesten gaan op dit moment keihard en nemen de hele mundo over! Artiesten zoals Daddy Yankee, Ozuna, J Balvin en Nicky Jam zijn tegenwoordig niet weg te denken uit de hitlijsten. Die laatste was onlangs een aantal uur in Amsterdam. Uiteraard was FunX-dj Fernando meteen aanwezig om een exclusive interview op te nemen voor een nieuwe NandoLeaks: Real Talk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miscommunicatie

Fernando zou de reggaeton-ster eigenlijk al drie jaar geleden interviewen. Door een aantal miscommunicaties lukte het toen helaas niet. Maar Fernando zou Fernando niet zijn als hij het onmogelijke niet waarmaakt. Hij hoorde tijdens zijn vakantie via via dat Nicky Jam in Amsterdam was voor een paar uurtjes. Zonder de garantie voor een interview stormde hij meteen vanuit Nijmegen naar de hoofdstad. Het werd uiteindelijk een exclusive NandoLeaks: Real Talk-interview.

Amsterdam

Als je Nicky Jam heet, vlieg je gewoon even van Miami naar Amsterdam om een track op te nemen. Het is voor Nicky the place to be om tot rust te komen en inspiratie op te doen voor nieuwe muziek. “Ik hou van Amsterdam, de vibe en de mensen zijn ongelooflijk. Als het mogelijk is, denk ik eraan om hier een appartement te kopen.”

El Ganador

Naast muziek is Nicky Jam ook bezig met zijn acteercarrière. Zo bracht hij in 2018 de Netflix-serie El Ganador uit over zijn leven. De reden waarom hij de serie gemaakt heeft? “Ik moest denk ik mijn hart luchten. Dit was de enige manier om het verleden achter mij te laten. Ik wilde het met beelden tonen, zodat iedereen mijn verhaal kon begrijpen.” In de serie komt ook de moeilijke relatie met zijn moeder aan bod.

“Of het moeilijk was om die momenten te herbeleven? Tuurlijk. Alleen al als ik erover praat, krijg ik kippenvel. Een man heeft zijn moeder nodig en ik had haar niet vanaf mijn achtste. […] Dat ik haar teruggevonden heb en deel uit laat maken van mijn succes, is het grootste cadeau.”

Daddy Yankee

Een van de beste vrienden van Nicky Jam is een andere Latin-superster, namelijk Daddy Yankee. De twee vrienden vormden vroeger het reggaeton-duo Los Cangris wat ook terug te zien is in de serie. Nicky Jam heeft alleen maar goede woorden voor hem over: “We hebben in hetzelfde huis gewoond en traden samen op. We werkten jarenlang in dezelfde studio en we zijn er nog steeds. We zijn de enige old school artiesten die nog actief zijn. De rest is vooral new school. Er is niets dat onze band en de magie van de afgelopen jaren kan breken.”

Nieuw projecten

Nicky is op dit moment bezig met zijn nieuwe album die hij bijna af heeft. Hierna is hij van plan om een Engels album uit te brengen. Maar ook in zijn acteercarrière komen er grootse dingen aan. “Ik speel de slechterik in Bad Boys 3 met Will Smith en Martin Lawrence. […] Het is de meest belangrijke rol uit mijn leven die ik ga spelen in een film.”

Ster advertentie
Ster advertentie