Entertainment

Drake kan prank van comedian TravQue totaal niet waarderen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake kan prank van comedian TravQue totaal niet waarderen

Comedian TravQue staat erom bekend populaire artiesten flink in de maling te nemen. Voor zijn laatste prank was niemand minder dan Drake "de gelukkige". Helaas voor TravQue kon de rapper zijn prank totaal niet waarderen.

Relax

De comedian liep Drake tegen het lijf aan de bar in een restaurant waar Drake op z'n gemak een slokje van z'n drankje nam. TravQue besloot vervolgens naast Drake te gaan staan en bizarre hoeveelheden flessen Virginia Black, Bumbu en tequila te bestellen op Drakes kosten. De rapper kon er helaas niet om lachen en antwoordde met: "Relax bro... the f*ck?" en probeerde vervolgens de telefoon van Travque uit z'n hand te trekken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is overigens niet de eerste keer dat artiesten zich ergeren aan de pranks van TravQue. Ook Busta Rhymes, Dave East en Chris Brown vonden de comedian allesbehalve grappig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In scène gezet

Hoewel het het er daadwerkelijk op lijkt dat Drake geïrriteerd is door de praktijken van TravQue vermoeden sommigen ook dat de video in scène is gezet. TravQue en Drake zijn namelijk gewoon vrienden van elkaar en volgen elkaar ook op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie