Entertainment

Josylvio trapt af met eerste 101Barz-sessie van 2024, AFAS Live-show aangekondigd

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Josylvio trapt af met eerste 101Barz-sessie van 2024, AFAS Live-show aangekondigd

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat 101Barz weer aftrapt met de Wintersessies. Ditmaal was niemand minder dan Josylvio te gast. Na een afwezigheid van ruim drie jaar kwam Josylvio langs om ons te blessen in deze koude dagen. Tijdens de sessie kwam de Hella Cash-frontman met leuk nieuws. Hij kondigde namelijk zijn concert aan in AFAS Live!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wintersessie

In de vijf minuten durende sessie bracht Josylvio de benodigde hitte in deze winterdagen. De sessie staat na één dag al op #2 trending met meer dan honderdduizend views. Dit was zijn zevende wapenfeit in de studio van 101Barz: eerder deed hij al vier solo sessies en daarnaast verscheen hij ook met Hella Cash en Esko in de studio van Rotjoch.

AFAS Live

Voor Josylvio zal zijn optreden in AFAS Live de grootste tot nu toe worden. Het is de kers op de taart in zijn bijna tienjarige carrière. In het afgelopen jaar hebben vele artiesten zoals CHO, Jonna Fraser, Boef, Jayh en DYSTINCT opgetreden in de Amsterdamse concerthal. Nu is het dus de beurt aan de Westside-rapper om AFAS Live te betreden.

Er is nog niet bekend gemaakt wanneer het concert van Josylvio plaats zal vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie