Entertainment

Jennifer Aniston reageert voor het eerst op overlijden Matthew Perry: "Ik hou zo veel van je, rust zacht broertje"

foto: AFP - Valerie Macon
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Aniston reageert voor het eerst op overlijden Matthew Perry: "Ik hou zo veel van je, rust zacht broertje"

Jennifer Aniston heeft voor het eerst gereageerd op het overlijden van haar beste vriend en Friends-collega Matthew Perry. Via een Instagrampost deelt ze en foto van zichzelf en Perry met een emotionele tekst waarin ze enkele herinneringen van hen samen deelt. "Rust zacht broertje."

Jennifer Aniston

De tekst onder haar foto begint met: "Oh boy, dit heeft diepe sporen nagelaten... Afscheid nemen van onze Matty is een waanzinnige golf van emoties geweest die ik nog nooit eerder mee heb gemaakt." Aniston schrijft daarna dat iedereen verlies meemaakt in het leven, maar ze vertelt ook dat je "de momenten van vreugde en dankbaarheid kan voelen als je midden in dat verdriet zit." Daaropvolgend zegt de actrice: "Dit geeft aan dat je intens van iemand hebt gehouden en wij hielden zielsveel van hem."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Je maakte mijn dag altijd goed"

Aniston gaat verder met het feit dat Perry "deel was van het DNA" van de vijf andere Friends-castleden. "We waren altijd met z'n zessen. Dit was een uitverkoren gezin dat voor altijd de koers veranderde van wie we waren en wat ons pad zou worden."

Hetgeen wat haar het meest bijblijft van haar beste vriend is dat hij ervan hield om mensen aan het lachen te maken. "Zijn leven hing er letterlijk vanaf en hij slaagde erin. Matty liet ons allemaal ontzettend hard lachen. De afgelopen weken heb ik onze oude sms-berichtjes weer doorgelezen en ik moest erom lachen en huilen. Ik zal ze voor altijd bewaren", gaat de actrice verder. En er is één sms'je die Aniston in het bijzonder noemt. "Jou laten lachen heeft echt mijn dag gemaakt", luidde het berichtje dat Perry haar eens stuurde.

"Matty, ik hou zoveel van je. Ik weet dat je nu helemaal in vrede rust en geen pijn meer hebt, maar ik praat elke dag met je. Soms kan ik je bijna horen zeggen 'could you BE any crazier'. Rust zacht broertje. Je maakte mijn dag altijd goed",
schrijft Aniston ten slotte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Matt LeBlanc

Acteur Matt Leblanc bracht als een van de eerste castleden van Friends een persoonlijke reactie naar buiten over het overlijden van Perry. Via Instagram schreef hij: "Matthew, ik neem met een zwaar hart afscheid van je. De tijd die we samen hebben doorgebracht is eerlijk gezegd een van de mooiste tijden van mijn leven. Het was een eer om het podium met je te delen en om je mijn vriend te noemen. Ik zal altijd glimlachen als ik aan je denk en ik zal je nooit vergeten. Nooit. Spreid je vleugels en vlieg, broer je bent eindelijk vrij. Veel liefs. En ik denk dat je de twintig dollar die je me schuldig bent, houdt."

Ster advertentie
Ster advertentie