Entertainment

Speech van Donald Trump op bruiloft verandert in Joe Biden-rant

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Speech van Donald Trump op bruiloft verandert in Joe Biden-rant

De meeste mensen die speechen op een bruiloft hebben vooral lovende woorden over voor het bruidspaar. Dit is niet geval bij een bruiloftsspeech van Donald Trump. In plaats van tranentrekkende anekdotes over de bruid en bruidegom koos Trump voor kritiek op het grensbeleid van Joe Biden.

Verrast met speech

Jon Arrigo, een medewerker van Trump en lid van de zelfde golfclub, trouwde afgelopen weekend met Megan Noderer. Reden genoeg voor de oud-president om het bruidspaar te verrassen met een speech. "Ik heb net het nieuws uitgezet en ik krijg al deze rapporten, en ze vertellen me over de grens, ze vertellen me over China, ze vertellen me over Iran", begint hij. "We waren klaar om een ​​deal te sluiten, ze waren bereid om alles te doen, ze zouden alles hebben gedaan. En deze man gaat de sancties laten vallen en dan zegt hij dat we nu willen onderhandelen. En Iran zegt daarop dat ze niets met ons te maken willen hebben." Met 'deze man' bedoelt hij Joe Biden, die opnieuw toenadering wil zoeken met Iran.

Quote

Missen jullie me al?

Donald Trump

Grensbeleid

Even later heeft Trump het ook over het grensbeleid van Biden. "Wat gebeurt er met de kinderen, ze leven in ellende, ze leven alsof niemand ooit iemand heeft gezien, er is nog nooit zoiets geweest. Het is gewoon een ramp. Het zal het land vernietigen en eerlijk gezegd kan het land het zich niet veroorloven, omdat je het hebt over enorme bedragen voor scholen en ziekenhuizen."

Ten slotte had Trump het ook nog over de presidentsverkiezingen, die volgens hem niet eerlijk zijn verlopen. "Missen jullie me al?", vroeg hij aan de gasten. "We kregen wel 75 miljoen stemmen. Dat heeft nog nooit iemand gekregen. Ze zeiden: 'Zorg dat je 66 miljoen stemmen krijgt en de verkiezingen zijn voorbij'. Nou, ik kreeg er 75 miljoen."

Na een monoloog van twee minuten noemt Trump toch ook nog even het getrouwde koppel. "Een geweldig en mooi stel", zegt hij. Bekijk de gehele speech hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie