Entertainment

'Hereditary'-actrice Milly Shapiro reageert op gemene reacties over haar uiterlijk

foto: Hereditaryfoto: Hereditary
  1. Newschevron right
  2. 'Hereditary'-actrice Milly Shapiro reageert op gemene reacties over haar uiterlijk

Milly Shapiro was slechts 14 jaar oud toen ze speelde in de horrorfilm Hereditary. De film kwam uit in 2018 en destijds kreeg ze veel commentaar op haar uiterlijk. In een TikTok-video bijt ze van zich af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangeboren botafwijking

De actrice is geboren met cleidocraniale dysplasie, een aangeboren botafwijking. Ook acteur Gaten Matarazzo, beter bekend als Dustin van Stranger Things, heeft dit. Zodra de trailer uitkwam, verschenen er online meerdere gemene reacties over het uiterlijk van Milly. Op TikTok plaatste ze een video over hoe deze periode voor haar was.

'Shit is affecting me mentally'

Op de achtergrond van de TikTok-video hoor je het liedje Timmis van 1 Trait Dange. Daarin wordt gezongen: "I think that this is affecting me mentally. Like long-term shit it’s going to fuck with me. I think that this is going to fuck me up."

Top drie comments

"Ik speelde in een film een personage waarbij ze mij met opzet er op mijn allerslechtst uit lieten zien. Vervolgens zagen miljoenen mensen het", schrijft Milly bij de video. In de caption schrijft ze: "Ik herinner me dat de trailer uitkwam en een van de top drie comments ging over hoe lelijk ik eruit zag hahahahhahahajahaahjzjsja live laugh love."

Ster advertentie
Ster advertentie