Naar homepage
Films, Series & TV

Netflix dropt trailer van creepy Koreaanse horrorserie 'Sweet Home'

bron: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt trailer van creepy Koreaanse horrorserie 'Sweet Home'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix heeft de eerste trailer gedropt van de aankomende Koreaanse horrorserie Sweet Home. In de serie breekt er een mysterieus virus uit waardoor mensen in enge monsters veranderen die de wereld willen veroveren. Een tiener en zijn buren doen er alles aan om hun menselijkheid te behouden.

Creepy monsters

De serie volgt de lonely tiener Cha Hyun-su, die na de dood van zijn ouders verhuist naar een nieuw appartement. Al gauw gebeuren er rare dingen sinds hij in het appartementencomplex woont. Zo breekt er een virus uit waardoor geïnfecteerde mensen in creepy monsters veranderen die de wereld over willen nemen. Een soort corona on steroids. In de trailer is te zien dat Cha Hyun-soo en zijn flatgenoten in lockdown moeten en hun flatgebouw wordt aangevallen door de monsters.

Mix tussen mens en monster

De flatgenoten moeten tijdens de lockdown zien te overleven. Dat lijkt een lastige taak tegen de veel te sterke monsters. Alsof dat al niet erg genoeg is, raakt hun flatmaatje en hoofdrolspeler Cha Hyun-soo ook nog eens geïnfecteerd. Dat blijkt een geluk bij een ongeluk. Cha Hyun-soo is namelijk een mix tussen mens en monster geworden en wordt het sterkste wapen voor de flatbewoners in de oorlog tegen de monsters.

Sweet Home is vanaf 18 december te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie