Films, Series & TV

Kijkers blij om Omar Sy terug te zien in Netflix-serie 'Lupin'

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Kijkers blij om Omar Sy terug te zien in Netflix-serie 'Lupin'

Omar Sy, de Franse acteur die je waarschijnlijk kent als de grappige en vriendelijke Driss uit Intouchables, is binnenkort te zien op Netflix. Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe Original-serie Lupin. Daarin neemt hij als 'gentleman-inbreker' wraak op degene die ervoor zorgde dat zijn vader overleed na onterecht beschuldigd te zijn van een misdaad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Intouchables

In Lupin verzint Omars personage Assane een slim, stijlvol, maar vooral gevaarlijk plan om dure juwelen te stelen uit een museum. Een hele andere rol dus dan die in de populaire Franse film Intouchables, waarmee hij in 2011 de harten van veel kijkers veroverde. Hij speelde daarin een jongen die een baantje krijgt als verzorger van een verlamde rijke man, met wie hij vervolgens een bijzondere vriendschap opbouwt. Voor die rol ontving Omar een César - een Franse Oscar - voor Beste Aceur. Hij is de eerste zwarte acteur die die prijs won.

Frans- of Engelstalig?

Mensen zijn enthousiast om Omar Sy terug te zien, maar zijn minder te spreken over het feit dat de trailer Engelstalig is. De stemmen zijn nagesynchroniseerd en dat bederft voor veel kijkers de pret. Ze hopen dan ook dat de serie zelf wél in het Frans op Netflix komt. "Omar Sy is een briljante acteur. Hoe kan iemand ervoor kiezen om zijn stem te dubben na 'Intouchables'?? Breng het gewoon in het Frans uit. Ondertiteling bestaat, dat is veel beter", schrijft iemand onder de trailer. In de Benelux is trouwens wel een Franstalige trailer uitgekomen, die check je hieronder.

Lupin staat vanaf 8 januari op Netflix.

foto: YouTube: Netflix

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie