Films, Series & TV

Horrorklassieker The Exorcist krijgt een sequel

foto: The Exorcistfoto: The Exorcist
  1. Newschevron right
  2. Horrorklassieker The Exorcist krijgt een sequel

Jaarlijks komen er meerdere horrorfilms uit, maar de klassiekers blijven voor veel mensen favoriet. Nu is er goed nieuws voor liefhebbers van sinistere films: The Exorcist krijgt een sequel. Dit maakte de krant Observer bekend.

Regisseur

David Gordon Green, bekend van de horrorfilm Halloween uit 2018, gaat het vervolg op de The Exorcist regisseren. Dat belooft veel goeds, want Halloween werd enthousiast ontvangen door het publiek. Voor de mensen die niet meer weten waar deze film overgaat, een korte opfrisser: The Exorcist gaat over een twaalfjarig meisje dat is bezeten door de duivel. Een 'duiveluitdrijver' probeert haar hiervan te bevrijden met alle gevolgen van dien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar

The Exorcist was de eerste horrorfilm die genomineerd werd voor de Oscar voor de beste film. Tussen 1977 en 2005 kreeg de film vier vervolgen, maar die waren niet zo populair als het eerste deel.

Het is nog niet bekend wie er in de film gaat spelen en wanneer het verschijnt. Momenteel werkt de regisseur aan Halloween Kills, het vervolg op de film Halloween.

Ster advertentie
Ster advertentie