Entertainment

Ex-vriend Keke Palmer reageert op beschuldigingen huiselijk geweld

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ex-vriend Keke Palmer reageert op beschuldigingen huiselijk geweld

De ex-vriend van Keke Palmer, Darius Jackson, heeft voor het eerst gereageerd op de berichtgeving rondom het omgangsverbod dat door Keke is aangevraagd. TMZ zegt dat Jackson de beschuldigingen ontkent en zelfs de moeder van Keke Palmer bij het incident betrekt. Zo beweert hij dat haar moeder, Sharon Palmer, hem bedreigd zou hebben door te zeggen dat ze een kogel door zijn hoofd zou schieten.

Bedreigd

De aanleiding van het omgangsverbod zou een recente ruzie zijn geweest. De ruzie tussen het stel zou begonnen zijn toen Darius een berichtje stuurde naar Keke om zijn zoontje bij haar op te halen voor een footballwedstrijd. Maar toen Darius aankwam bij Keke thuis, was Leo er niet. Dit veroorzaakte een enorme ruzie, waardoor Keke haar moeder opbelde en de telefoon op luidspreker zette. De moeder van Keke begon Darius vervolgens te bedreigen en zou zij gezegd hebben een kogel door zijn hoofd te willen schieten, waardoor de situatie helemaal escaleerde. Darius probeerde toen Keke's telefoon af te pakken waardoor zij in een fysiek gevecht terechtkwamen en dit zou geleid hebben tot een omgangsverbod vanuit Keke's kant.

Ondanks dat Darius de beschuldigingen van fysiek en mentaal geweld ontkent, heeft Keke inmiddels goedkeuring gekregen voor het omgangsverbod. Ze heeft nu tijdelijk volledige voogdij over hun zoontje.

Rechtszaak

Op 5 december vindt er een rechtszaak plaats, waarbij ze weer tegenover elkaar staan. Palmer zegt dat ze gedurende hun tweejarige relatie meermaals het slachtoffer is geweest van fysiek en emotioneel geweld. Volgens haar gebeurde dit zelfs waar hun zoontje bij was.

Eerdere ruzies

Het stel heeft al vaker publiekelijk ruzie gemaakt. Zo kreeg Jackson halverwege augustus een hoop kritiek over zich heen nadat hij zich op X negatief uitliet over een outfit die Keke Palmer droeg naar een Usher-concert. Volgens hem zou de doorzichtige outfit ongepast zijn voor een moeder. Palmer reageerde vervolgens publiekelijk op zijn uitlatingen door de hoofdrol te spelen in een nieuwe clip van Usher. Na maanden van geruchten over haar relatiestatus maakte Palmer vorige maand bekend dat zij en Jackson voorgoed uit elkaar zijn.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie