Entertainment

Michael B. Jordan deelt emotioneel bericht over 'grote broer' Chadwick Boseman

foto: Black Panther
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan deelt emotioneel bericht over 'grote broer' Chadwick Boseman

Michael B. Jordan is kapot van de dood van Chadwick Boseman. Dat laat de acteur weten op Instagram. In een emotioneel bericht schrijft hij onder andere dat het voelt alsof hij zijn grote broer is verloren. Daarnaast benadrukt hij hoe graag hij meer tijd met Chadwick had willen doorbrengen: "Ik probeer de woorden te vinden, maar niks komt in de buurt van hoe ik me voel. Ik heb nagedacht over elk moment, elk gesprek, elke lach, elke onenigheid, elke knuffel... alles. Ik wou dat we meer tijd hadden"

Succes

Michael schrijft in het bericht dat Chadwick een grote rol heeft gespeeld in zijn succes. "Je hebt me laten zien hoe ik beter kan zijn, een doel kan eren en iets groots kan achterlaten. En of je het nu weet of niet... Ik heb altijd gekeken, geleerd en motivatie gehaald uit jouw grootheid." Michael heeft altijd opgekeken naar de heldenrollen die Chadwick speelde. Maar pas nu begrijpt hij dat Chadwick zelf in het echte leven ook een enorme held was.

"Wat het meeste pijn doet is dat ik nu pas begrijp wat een grote held JIJ bent. Ondanks alles ben jij nooit vergeten waar je het meeste van hield. Je hield van je familie, je vrienden, je ambacht, je levenskracht. Je gaf om de kinderen, de gemeenschap, onze cultuur en de mensheid. Je gaf om mij. Je bent mijn grote broer, maar ik heb nooit de kans gekregen om je dat te vertellen toen je nog hier was."

Kort

De dood van Chadwick heeft Michael geleerd nog meer van het leven te genieten. "Ik realiseer me nu dat de tijd met je geliefden maar kort is." Hij wil de rest van zijn leven toewijden aan de manier waarop Chadwick zijn leven leidde. "Met genade, moed en zonder spijt."

Chadwick boseman

Zaterdag werd bekend datr Chadwick Boseman op 43-jarige leeftijd was overleden. De acteur kampte al vier jaar met darmkanker. Tijdens zijn ziekte maakte hij grote films als Black Panther en Da 5 Bloods. Het overlijdensbericht verbrak op Twitter het record van meest 'gelikete' tweet ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie