Films, Series & TV

Laatste film Chadwick Boseman komt uit op Netflix

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Laatste film Chadwick Boseman komt uit op Netflix

Chadwick Boseman heeft voor zijn overlijden nog één laatste film opgenomen, Black Bottom. Deze film zou oorspronkelijk aanstaande maandag voor het eerst worden getoond, maar door de tragische dood van de acteur heeft Netflix besloten om deze uit te stellen.

'Diepbedroefd'

Netflix heeft nog geen nieuwe releasedatum gepland, meldt The Hollywood Reporter. "We zijn diepbedroefd over het nieuws over het overlijden van Chadwick Boseman, een 'echte vechter' zoals zijn familie hem noemde in hun aangrijpende eerbetoon," laat de streamingdienst weten in een verklaring. "Dit is een ongelooflijk verlies. We annuleren het preview-evenement van maandag van Ma Rainey's Black Bottom. Sluit bij ons aan om je gedachten naar zijn familie en geliefden te sturen."

Eerste blueszangeres

De film gaat over de eerste professionele blueszangeres Ma Rainey (gespeeld door Viola Davis) in Amerika. Te zien is hoe zij wordt belemmerd door de raciale spanningen en ongelijkheden die in 1927 nog volop aanwezig waren. Chadwick speelt de hoornspeler van de vrouw.

De film is gebaseerd op een toneelstuk uit 1982 en wordt geproduceerd door Denzel Washington.

Ster advertentie
Ster advertentie