Entertainment

8 powercouples om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag

foto: YouTube: Anuel AA
  1. Newschevron right
  2. 8 powercouples om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag stroomt de timeline van veel mensen vol met foto’s van stelletjes. De een heeft een hekel aan al die kleffe posts van mensen die in love zijn, de ander smelt er helemaal bij weg. Mocht je tot die laatste groep behoren, dan hebben we hier een lijstje van superleuke en inspirerende powercouples.

1. Kosso en Dorentina

De twee lovebirds Kosso en Dorentina zijn op werkgebied goed bezig samen. Zo goed dat ze zelfs nog even wachten met trouwen. Ze kwamen samen langs bij FunX in 7/11 met Sander, waar Kosso antwoordde op de vraag waarom ze nog niet zijn getrouwd na hun verloving in 2018: “We zijn wel aan het kijken, maar Dorentina is nog druk met studeren en we zitten nu midden in onze muziekcarrière. Het komt sowieso goed, maar nu nog niet.”

2. Summer Walker en London On Da Track

Summer Walker scoorde het afgelopen jaar hit na hit met de tracks van haar album Over It. Wist je al dat dit album geproduceerd is door haar eigen hubby London On Da Track? Het muzikale koppel blijkt een gouden duo te zijn. Dat is ook wel te zien aan alle schattige foto's in hun Insta Stories.

3. Doutzen Kroes en Sunnery James

Doutzen Kroes en Sunnery James zijn samen dé definitie van een powercouple. De dj en het topmodel hebben allebei een andere carrière, maar zijn beiden erg succesvol. Ze zijn al tien jaar samen en hebben samen twee kinderen: Phyllon en Myllena. Het geheim van hun relatie? Doutzen vertelde in een interview bij Vogue dat het hem zit in dat ze eigenlijk allebei heel verschillend zijn. In hun geval is 'opposites attract’ dus echt waar!

4. Ronnie Flex en DJ Wef

Ook al zijn ze geen romantisch stel, Ronnie Flex en DJ Wef zijn een powercouple op een andere manier. De mama en papa van Nori nemen het co-ouderschap erg serieus, wat ze tot nu toe goed af lijkt te gaan. Dat ze samen voor Nori zorgen is onder andere te zien aan deze foto op Wef haar Instagram:

5. Keith Powers en Ryan Destiny

“Je realiseert je van: wow, deze persoon is een deel van mij en wat er ook gebeurt, je wilt diegene nooit uit je leven”, zegt acteur Keith Powers in een interview met We The Urban over zijn lover en collega-actrice Ryan Destiny. Beiden vinden ze het belangrijk om aan de jeugd te laten zien hoe krachtig black love kan zijn.

6. Karol G en Anuel AA

Deze twee latin artiesten hadden beiden nog een relatie met iemand anders toen ze erachter kwamen dat ze elkaar wel erg leuk vonden. Ongeveer een jaar geleden kwamen ze naar buiten met het nieuws dat ze een relatie hadden. Het koppel heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt in hun relatie, want Anuel heeft Karol ten huwelijk gevraagd en de twee zijn verloofd. Ook op werkgebied gaan ze samen naar een next level: ze gaan vanaf 15 maart samen op een tournee door Latijns-Amerika.

7. Ellen DeGeneres en Portia de Rossi

Toen Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi elkaar voor het eerst ontmoetten, wist Portia meteen dat Ellen de ware voor haar was. Dat vertelde ze vijf jaar later aan Oprah Winfrey. Portia was alleen nog niet uit de kast en was bang dat als ze zou vertellen dat ze lesbisch was, dit het einde van haar carrière als actrice zou betekenen. Toch kwamen de twee samen in 2004 en zijn ze sindsdien bij elkaar.

8. Will Smith en Jada Pinkett Smith

De relatie tussen multitalent Will Smith en Jada Pinkett Smith is, ondanks dat ze samen door een moeilijke tijd zijn gegaan, nog steeds goed. De moeilijke tijd kwam doordat Jada rond haar 40e een midlifecrisis kreeg en zich opgesloten voelde in haar huwelijk. "Ik had het gevoel dat ik vastzat in m'n relatie, maar ik wist dat ik het er zelf naar had gemaakt. Maar op een gegeven moment wilde ik niet meer. Toen wist ik dat ik zo niet meer kon leven", vertelde ze tijdens een Red Table Talk.

De twee kozen niet voor de makkelijke weg door uit elkaar te gaan, maar maakten de relatie juist sterker door met elkaar te praten. De reden hiervoor vertelde Will tijdens die zelfde Red Table Talk: “We hebben ons leven aan elkaar gewijd op een emotionele en spirituele manier. Op welke manier ze me ook nodig heeft, ik ben er. En omgekeerd. Voor de rest van ons leven.” Inmiddels zijn ze 22 jaar getrouwd.

Ster advertentie
Ster advertentie