Entertainment

Kim Kardashian brengt eigen zonnebrillenlijn uit

foto: Instagram @KimKardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian brengt eigen zonnebrillenlijn uit

Alles wat de Kardashians aanraken, verandert in goud. Dat weten ze zelf ook als de beste, dus heeft Kim Kardashian besloten weer iets nieuws toe te voegen aan haar CV: een eigen zonnebrillenlijn. En het zal niet de laatste keer zijn dat ze dit doet.

populair

Voor het ontwerpen van de zonnebrillen sloeg Kim de handen ineen met het Israëlische brillenmerk Carolina Lemke. De brillen zijn te koop sinds 3 april. Zo kan het zomaar dat het Israëlische merk binnen een mum van tijd één van de bekendste zonnebrillenmerken van Amerika wordt. Denk maar even terug aan de populariteit van QUAY, een Australisch zonnebrillenmerk waar Kylie Jenner een samenwerking mee aanging in het verleden. Die brillen vlogen als warme broodjes over de toonbank.

partner

Vogue meldde dat het hierbij niet zou gaan om een eenmalige samenwerking: Kim is onlangs partner van het bedrijf geworden en is van plan om in de loop van 2019 meerdere collecties onder haar naam uit te brengen. Ze schijnt de afgelopen maanden veelvoudig contact te hebben gehad met de CEO van het bedrijf, Mordi Shabat, om een nieuwe lijn te ontwerpen die vanuit niets is opgebouwd. Kim denkt onder andere mee over materialen, kleuren, hoe de brilglazen eruitzien en ook de verpakking gaat niet aan haar voorbij.

Bar Refaeli

Kim is met het merk in contact gekomen vanwege haar goede vriendin Bar Refaeli, die in Israël woont en ook samenwerkt met Carolina Lemke. Ook Kims juwelier was fan van de brillen.

"Op een avond waren we met zijn allen aan het eten en ontmoetten we een aantal eigenaren. Het verliep zó organisch. We hadden het erover dat ze in Amerika zouden moeten lanceren, omdat ze dat nog niet deden en we vonden het idee van een samenwerking allemaal geweldig. Het kwam dus op magische wijze samen", aldus Kim.

3d-bril

Wie een kijkje waagt, ziet dat Kim Kardashian zich dit modeseizoen vooral richt op een soort van 'skibril' in felle kleuren als blauw, rood en paars. Verder zit er een exemplaar tussen dat sterk doet denken aan de 3D-bril die je bij de film krijgt.

prijskaartje

Nog een leuk feitje: de brillen zijn niet zo schreeuwend duur als je misschien zou verwachten. Volgens de berichtgeving gaat Kim enkel voor brillen van minder dan 100 dollar. "Het is een beetje gek hoe duur zonnebrillen kunnen zijn. Vooral als je je zonnebril constant verliest of je ze makkelijk stukmaakt of beschadigt."

Ster advertentie
Ster advertentie