Entertainment

Ronnie Flex moet theatertour noodgedwongen cancellen

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex moet theatertour noodgedwongen cancellen

Slecht nieuws voor de fans van Ronnie Flex die een kaartje hebben voor zijn theatertour: alle shows zijn gecanceld. Dat laat het management van de rapper zondag weten aan RTL Boulevard.

Corona

De theatertour van Ronnie Flex is in het leven geroepen tijdens de pandemie. Op deze manier kon hij ondanks de strenge coronamaatregelen toch nog blijven spelen met zijn band. Veel shows heeft Ronnie niet kunnen geven, omdat de maatregelen telkens werden aangepast. De tour is dan ook drie keer verplaatst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontwikkelingen in carrière

Deze keer wordt de tour niet verplaatst, maar compleet gecanceld. "Op dit moment zitten we in een situatie, omdat vorig jaar ineens weer alles openging... en in die paar jaar zijn er ook verschillende ontwikkelingen geweest in Ronell zijn carrière, zoals The Streamers en De Vrienden van Amstel", legt zijn management uit aan RTL Boulevard.

Burn-out voorkomen

Verder is Ronnie Flex ook druk bezig met het maken van nieuwe muziek, waardoor er geen ruimte is om in februari met zijn theatertour te starten. "Om te zorgen dat we niet dadelijk een Ronell hebben met een burn-out, hebben wij als management besloten om die theatertour te cancelen."

Het management van de rapper sluit niet uit dat de theatertour in de toekomst terugkeert, maar voor nu ligt daar de focus niet op.

Nachtconcert gaat door

Het nieuws betekent niet dat Ronnie de komende tijd helemaal niet op het podium zal staan. De organisatie van Vunzige Deuntjes laat namelijk weten dat Ronnie op 29 december nog wel een Nachtconcert geeft samen met Vunzige Deuntjes in het Amsterdamse Paradiso.

Ster advertentie
Ster advertentie