Entertainment

50 Cent vreest voor zijn leven na uitspraak van politieagent

foto: Instagram: 50cent
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent vreest voor zijn leven na uitspraak van politieagent

50 Cent is behoorlijk pissig op de New Yorkse politieagent Emanuel Gonzalez. De man schijnt namelijk een serieuze dreiging richting de rapper gedaan te hebben. NY Daily News meldt dat de politieagent zijn collega afgelopen zomer via de walkietalkie geadviseerd zou hebben om de rapper neer te schieten wanneer hij hem zou zien. Dit naar aanleiding van 50's aanwezigheid bij een bokswedstrijd van de New York City Police Department. Op social media uit de rapper nu zijn angst en woede richting de agent en laat hij weten juridische stappen te overwegen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Deze man Emanuel Gonzalez is een dirty cop die zijn macht misbruikt. Het trieste is dat deze man nog steeds een badge en een pistool heeft."

doodsbang

De rapper postte op social media meerdere foto's van Emanuel en noemt hem een "gangster met een badge". Ook geeft hij aan te vrezen voor zijn leven. "Ik heb niet kunnen slapen sinds dit nieuws. De politie heeft me nooit op de hoogte gebracht van de bedreiging. Ik sluit al mijn zaken in New York. Misschien moet ik de stad aanklagen."

bevestigd

Er loopt momenteel een intern onderzoek naar de agent, die nog steeds in dienst is. ABC News meldt dat inmiddels negen collega's zijn uitspraak bevestigd hebben. De twee hadden al langer beef, een maand voor dit voorval zou Emanuel namelijk een aanklacht wegens intimidatie tegen 50 cent hebben ingediend. Dit nadat hij zich bedreigd voelde op Instagram. Volgens 50 viel Emanuel namelijk de eigenaar van een van zijn favoriete clubs lastig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie