Entertainment

Kourtney Kardashian stopt met KUWTK na vechtpartij met Kim

foto: E! Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Kourtney Kardashian stopt met KUWTK na vechtpartij met Kim

Oorlog in de Kardashian familie! Nou liggen de zusjes wel vaker in de clinch, maar het lijkt echt te escaleren nu Kourtney het besluit heeft genomen om te stoppen met de realityserie Keeping Up With The Kardashians.

Seizoen 18 van Keeping Up With The Kardashians is momenteel te zien in Amerika, en daardoor laait de ruzie tussen de zussen Kim en Kourtney weer hevig op. In de aflevering van deze week is te zien hoe Kim en Kourtney in een heftige woordenwisseling terechtkomen en uiteindelijk zelfs op elkaar in beginnen te slaan.

De woordenwisseling ontstaat wanneer Kim over Paris Fashion Week begint. Kylie Jenner geeft aan dat zij te ziek is om hier naar toe te gaan. Kim zegt vervolgens dat zij en Khloe de enige zijn die alles opzij zetten voor hun werk, wat bij Kourtney compleet in het verkeerde keelgat schiet. Dat loopt vervolgens zo uit de hand dat de dames op elkaar in beginnen te beuken.

De maat is vol voor Kourtney

Op Twitter vraagt een fan aan Kourtney waarom ze de show niet verlaat. Daarover is de brunette vervolgens duidelijk: “Dat heb ik gedaan. Doei!”, stelt ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hieronder het fragment.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie