Entertainment

Waka Flocka over schietpartij: "Het was een blessing om neergeschoten te worden"

foto: YouTube: Club Shay Shay
  1. Newschevron right
  2. Waka Flocka over schietpartij: "Het was een blessing om neergeschoten te worden"

Rapper Waka Flocka Flame werd dertien jaar geleden neergeschoten bij een overval in Atlanta. Hij bevond zich destijds in een autowasstraat toen iemand hem van zijn sieraden wilde beroven. In gesprek met Shannon Sharpe van de podcast Club Shay Shay vertelt Waka Flocka wat voor impact de gebeurtenis op zijn leven heeft gehad.

'Hij moet me doden...'

Waka Flocka werd bij het schietincident geraakt in zijn arm, schouder, rib en long. Hij herinnert zich dat hij niet van plan was om zijn spullen af te geven. "Ik dacht: deze guy moet me doden als hij mijn ketting wil."

Hoe angstaanjagend de gebeurtenis en het herstel ook zijn geweest, Waka zou de situatie niet terug willen draaien. Hij denkt zelfs dat het incident zijn leven op een positieve manier heeft veranderd. "Ik verdiende dat weekend een kwart miljoen dollar. Ik wilde met dat geld weer grote hoeveelheden drugs kopen om door te verkopen." Waka gelooft in een grotere macht die hem tegenhield. "Dat was God. Ik bedank Hem daarvoor. Ik was arrogant als f*ck."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blessing

Volgens Waka veranderde zijn leven na de schietpartij. "De oude versie van mij stierf die dag." De rapper had de mogelijkheid om wraak te nemen op de persoon die hem neerschoot. "Maar ik verdiende die kogel, man. Ik kan niemand anders daar de schuld van geven." Waka gelooft dat hij dit moest meemaken om de persoon te kunnen zijn die hij nu is. "Dat is alles wat ik weet. Ik hoef op niemand boos te zijn. Het heeft me geholpen om te worden wie ik nu ben. Het was een blessing om neergeschoten te worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie