Entertainment

Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer bij elkaar

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer bij elkaar

Hoewel het in het verleden echt klaar leek te zijn tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson, lijkt het er nu op dat het koppel weer bij elkaar is. People meldt dat de twee weer officieel een stelletje zijn.

sinds juni

Er gaan al maanden geruchten dat Khloé en Tristan, de vader van haar dochter True, weer bij elkaar zijn. Volgens het blad zou dat sinds juni ook officieel het geval zijn. "Khloé vindt het heerlijk om hem thuis bij haar en True te hebben, ze geniet echt van de band die hij met hun dochtertje heeft", vertelt een bron. "Daarbij is hij de afgelopen maanden ook geweldig geweest naar Khloé toe. Hij heeft echt zijn best gedaan om te laten zien wat voor een man hij werkelijk is. Ze zijn ontzettend gelukkig met z'n drietjes."

jordyn woods

In 2019 bezorgde Tristan de Kardashians een groot schandaal door vreemd te gaan met Jordyn Woods; de beste vriendin van Kylie Jenner (het halfzusje van Khloé). Het was niet de eerste keer dat Tristan vreemdging: eerder lekten er video's waarop hij te zien was terwijl hij met andere vrouwen zoende. Ook verscheen er een opname van de basketballer waarin het leek alsof hij samen met een vrouw naar een hotelkamer ging. Khloé was hoogzwanger toen die video's lekten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

start basketbalseizoen

Nu het basketbalseizoen binnenkort weer gaat beginnen, is het de vraag of Tristan zich vanaf nu wel kan gedragen. "Het reizen van Tristan was altijd een probleem. Dan verpestte hij telkens weer de relatie", legt de bron uit. "Ze hoopt echt dat Tristan veranderd is, zodat ze hun leven als gezin op deze manier kunnen voortzetten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

tijd nodig

In een eerder interview aan People zei Khloé: "Tristan en ik hadden de tijd nodig om te helen en ik had tijd nodig om mijn emoties een plekje te geven, maar nu is hij letterlijk een van mijn beste vrienden."

"Een groot deel hebben we te danken aan de quarantaine. We hebben ontzettend veel tijd met elkaar doorgebracht, zonder afleiding. Ik zag hem daar echt in zijn vaderrol, heel behulpzaam en daar ben ik zo dankbaar voor. Helemaal in deze tijd omdat we allemaal zo in isolatie zitten. Ik ben heel dankbaar voor die support en zijn hulp."

Ster advertentie
Ster advertentie