Entertainment

Nas gaat inspirerend kinderboek 'I Know I Can' uitbrengen

foto: instagram/nas
  1. Newschevron right
  2. Nas gaat inspirerend kinderboek 'I Know I Can' uitbrengen

Rapper Nas wil kinderen inspireren door een kinderboek uit te brengen. Het boek gaat I Know I Can heten, een titel die afkomstig is van het gelijknamige nummer dat op zijn succesvolle album God's Son staat. De cover heeft hij onlangs onthuld op Instagram.

MAJR

Wanneer I Know I Can uitkomt is nog onbekend, maar het valt in ieder geval onder MAJR, het nieuwe kindermerk van het label/kledingmerk Mass Appeal dat Nas in 2014 mede-opgericht heeft. Naast een boek verschijnt er ook allerlei kinderkleding en speelgoed van het merk.

Rappers en kinderboeken

Het merk wil uiteindelijk een hele kinderboekenserie met rappers uitbrengen, zoals dit boek met Nas, die kinderen meer in zichzelf moet laten geloven. De kids moeten geloven dat ze alles kunnen bereiken en zich niet hoeven te laten beperken vanwege hun thuissituatie. Kinderen moeten durven dromen en daar willen ze in ieder geval voor zorgen met I Know I Can, net als het inspirerende nummer van Nas uit 2002 met dat aanstekelijke refrein: "I know I can, be what I wanna be! If I work hard at it, I'll be where I wanna be!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie