Entertainment

Tory Lanez ontdekt nieuwe Michael Jackson tijdens Instagram Live-sessie

foto: Instagram: milesmusic_
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez ontdekt nieuwe Michael Jackson tijdens Instagram Live-sessie

Tory Lanez' Instagram Live-sessies, beter bekend als Quarantine Radio, trekken dagelijks honderdduizenden kijkers. Zijn chaotische uitzendingen staan vooral bekend om de twerkende dames die in grote getallen voorbijkomen, maar er is ook ruimte voor ander talent. Zo ontdekte de rapper deze week zanger Miles, die een indrukkende versie van Michael Jackons Dirty Diana zong terwijl hij zichzelf begeleidde op de gitaar.

Timbaland

Zanges Miles checkte in tijdens Tory's live sessie om mee te doen aan de talentjacht. Niet alleen Tory was onder de indruk - HOLD ON! HOLD ON! -, maar ook Timbaland luisterde mee en liet weten hoe goed hij Miles vond. De 21-jarige zanger was al redelijk populair op Instagram, maar heeft er dankzij zijn optreden in Tory's Quarantine Radio tienduizenden volgers bijgekregen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer video's

Op Miles' Instagram zijn nog meer zangfilmpjes te bekijken. Zo coverde hij ook My Love van Justin Timberlake, om zo Timbaland te bedanken voor zijn support.

Verbannen van IG

Tory's Quarantaine Radio brak het record van meest bekeken Insta-livestream, maar werd vorige week van Instagram verbannen. Ook toen hij een nieuw account aanmaakte, werd hij meteen geblokkeerd. Waarom is niet precies duidelijk, maar waarschijnlijk had het iets te maken met de schaars geklede dames die voorbij komen. Eigenlijk zou Tory pas weer vanaf 14 april live mogen, maar om een of andere reden was de rapper eerder alweer actief.

Ster advertentie
Ster advertentie